lördag 15 maj 2010

Skrivsöndag imorgon!

Imorgon är det skrivsöndag!

Det som gäller är följande: var och en sitter på sitt håll någongstans i Sverige eller världen och ägnar dagen åt att skriva. Gärna flödesskriva, som i Momentum Writer. Det är ett gratisprogram där man flödesskriver. Allt sparas i textfil för senare redigering. En riktig förlösare när det gäller att komma igång med sitt skrivande! Givetvis kan man även flödesskriva direkt i worddokument eller för hand på papper.

Att flödesskriva innebär att man accepterar det som dyker upp och bara... skriver på utan att redigera alltför mycket. En dag att få loss skrivflödet på.
Och här inne på bloggen på dentta inläggs kommentarssida kan vi pausa, småprata med varann, ge tips etc. under söndagen. Du kan också göra detta på sidan på Facebook.

Kl 10.00 inleder jag med telefonmöte för er som vill, under en halvtimme. Vi hälsar på varandra och jag ger skrivövningar som ni gör under själva telefonmötet.
Ring 08/50005000 kl 10.00.Slå sedan koden 184518. Följ röstens instruktioner, bara. Max 15 pers får plats så det är först till kvarn som gäller. Ingen föranmälan till detta. Telefonkostnad är den vanliga taxan för lokalsamtal.
Vi ses imorgon, alla hängivna skrivare!

Inga kommentarer: